Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas

saya lagi 2 bulan pun nebes juga niee. anak baru masuk setahun. tak lama lagi lena cek in lagi. aduiii takut juga niii. semoga urusan kita dipermudahkan yeee ..

saya pn nervous,br td perut mengeras, pinggang sebelah kanan sakit..due 15.6.tapi ada gdm kena awal bersalin.skrg dh 35week 5 day.

2y ago

sma la sis sy ada gdm jgk bby kcik lg 3 bln due klu ikut la..tak tau la klu awl bsalin hmm

saya due date 6/6/2022 ikut kiraan 37w2day tp skrg mcm sakit + mgeras².. Anak ke4 daa.. betul laa lain anak lain pengalaman sakit nya..

Saya pun nervous tak sabar nak jumpa baby (anak pertama) semoga dipermudahkan urusan kita 🤱🏻💕

saya ...debaran kian terasa ..perut asyik mengeras jeaa...kdang2 skit kt bahagian bawah tuhh..

2y ago

same la sye.. mengeras n rase sakit tp x de lak tanda² nak mersalin😂😂😂

Sya due 13/6, first baby jgak🤭..hrp la mampu jd ibu2 lain tahan sakit nk bersalin tu 🤣..risau, tkt, mcm2 la..

26/6 masih tunggu tanda tk sabar nk pantang always mengeras dh kerap kencing dan ada keluar lendir2 jer tanda awal

saya 12/6 tapi papa dia doa biaq overdue 2 hari sebab befday dia 14/6 .. tamak haloba betoi kn 🤣

Samaaa. Sy 24jun.. Kdg rasa nervous, kdg rasa blur. Xsabar nk tgk muka penghuni rahim ❣️❣️

🙋🏻‍♀️.. pun due bulan 6.. bersebar2 jugak menanti.. smoga dipermudahkan segala urusan