Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy bln 7 ni..ada jgk minta mak bidan kampung sentuh2 perut..dia kata kepala ada kat bawah..cuma dekat sgt dgn tulang pinggang..tu yg jd senak kadang2..mak bidan urut bia dia duduk di tempat yg betul..baru ok sikit..

3mo ago

ye anak pertama, aminn ya Allah🥰