Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya 7/6,, hehe seram tapi tak sabar, harapnya kita sama² kuat ya ibu².. skrg kadang² dah mula rasa sakit kat bhgn bawah,, selalu cakap kat baby keluar cukup bulan ye😂

3mo ago

All Gemini baby