Nervous lg sebulan due date

Hai semua, siapa due date sama dgn sy bulan 6? 🙆🏼‍♀️ tinggal lg sbulan je lg, nervous sgt anak first, tak sangka tak lama lg dh nk jd seorang ibu🥰 jom kongsi siapa2 yg dh pernah bersalin mcm mna korg tahu dh nk bersalin? Apa tanda2 yg korg alami? Kongsi pengalaman jom supaya bakal2 ibu prtama kli spt kami ni boleh get ready 🥰

42 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya 20/6🥹 so far tkda rasa sakit2 perut ke mengeras yg teruk2 ke ap🥹🥹 rasa mcm bby tgh selesa je dduk dlm perut ni🥲 harap2 dia kluar cukup bulan lah..

3mo ago

sama la due date kita🤭