Pregnnt n pregnant

Hai semua, semalam ika ada updte septutnya dtg priod 3/7.. sbb lewat priod kn dh beberpa hri, petang semalam sja² nk cek, nmpk real jugk 2 line tu, and pagi ni test sekali lagi, and ALHAMDULILLAH REZEKI DRI ALLAH, anak kedua . Nk tnya jugk Hari ke brpa baru bumil bukk bku ye?

Pregnnt n pregnant
18 Balas

2w ago

terima kasih

tahniah! kalau nak buka di KK, call je terus nanti dia setkan appointment. kalau tempat lain, tunggu dalam 8w cantik dah untuk 1st appointment boleh scan terus.

2w ago

Betul . Yg rumah mak boleh call sbb org tak ramai mcm sini . Sini diorang malas angkat call kot

alhamdulillah. tahniah... semoga ibu & kandungan sihat sentiasa. blh mula buka buku between 8-12 weeks... sebaiknya masa 8w g scan utk dptkan EDD dan heart beat bagi melancarkan proses buka buku.

Alhamdulillah sama! Tarikh sepatutnya period saya pun 3/7 and test upt +ve, ni anak kedua InsyaaAllah hehehe Semoga dipermudahkan urusan sis. Bulan depan kita buka buku pink ye , jaga diri

2w ago

tahniah jugk utk mmy,

Alhamdulillah tahniah hamil, sama saya. saya call kk dia bagi temujanji buka buku pink. awak cari kk yang dekat kawasan rumah baru call tanya

2w ago

haa itulah, dh kol dh, esk sya kna bukk buku dh

Sebelum 12 weeks. Dah boleh call atau walk in KK sekarang untuk dapatkan tarikh temujanji. Nanti nurse akan explain detail.

wahh congrats. samaa due laa kita yee. saya buka buku pink bulan depan (aug) . sekali appointment checkup anak sulung.

2w ago

Alhamdulillah

Berapa jarak dri anak frst sis? Ada ambil apa2 perancang x sblm ni?

2w ago

5 tahun , bulan 7 tahun 2022 stop perancng dh, rancang sndri plak,

Kalau saya, saya scan dulu. Betul2 baby ada heartbeat baru buka buku pink.

klinik saya 12week bru buka buku...tahniah ye ..jga dri baik2...🥳