Pregnant and lewat piriod

Assalamualaikum semua, ika last priod 5/6 dan bulan ni agk lewat bbrpa hri dah, ada tk yg mcam trikh priod ika n mengndung? Ika perlu cek upt tk sekrg ni? #bantujawab #SeriusTanya

11 Balas

Saya Last Period 11hb 6 .. tiba2 3hari lepas rasa loya.. nak muntah.. then check naik double line .. sepatutnya 9hb 7 period dah... kalau ikut tarikh tu saya dah 4 minggu.. masih Awal dan macam2 boleh jadi first trimester nih.. Moga yang baik2 je tuk Kita semua..

sy hari pertama last period 7hb/6.. pastu perut rase mcm muscle cramp. gi KK dorg check urine, drh n scan.. urine test kluar result positive. hari ni dh 5 minggu.. sy rase boleh dh check upt tgk mengandung atau x..

samaa. saya last period 3/6 dan semalam test naik 2 line. mula² ingat priod lambat tapi saje test. rupanya pregnant 😅 cuba test, bgtau result nnti yaa 🫰🏻

2mo ago

sy last period 6/6..sy igt hormon x menentu..check upt Line pekat.. insyaallah ini ank no 5..

Saya last period 9/6 sepatutnya dah period time ni tp dah lewat then cek upt naik double line ..awk blh try cek inshaAllah ada tu😊

sy last period 6/6.. igtkn hormon x menentu..sekali beli test upt sangkut.. insyaallah ini ank no 5..

syaa last period 31/5.. sampai sekarnag tak period lagi.. takut nak check 🥲🥲🥲

bleh je nk cek sis klau dh lwt trikh sptutnya dtg priod

waalaykumussalam. check UPT

Check je upt sis..

boleh cek upt