Lewat haid

Asalamualaikum Hai momies sekalian..sye nk tye hrini hri ke-4 sye lewat dtg haid..payudara di bhagian puting kiri kanan ni agk sakit sngat..perut pon kerap jugk sakit terase mcm nk dtg haid..tp takde pon cume keputihan je yg byk kua..pinggang pon terase ngilu nye..bile di siang hri cepat sngat mngantuk asek nk tido je..bile mnjelang ke wktu mlm..tekak mula rase loya nk muntah..ptande2 ni ap mkne nye..sye rase was2 jugk..sye pkir nk buat pregnnt test..tp tkut result nye mngecewa kn pulk..ap perlu sye lakukan ye momies sekalian.. #bantusharing

2 Balas

cuba sis cek...ny mcm tnda dngn sya mula2x..tk thu ny

3y ago

Betul tu..rzeki Allah x pnah slah alamt..esk bru sye cek..esk bru genap smggu trikh haid sye..doakn yg baek2 ntok sye ye sis..😊

Bt tezt upt

3y ago

Amin..thank you dear 😊