Boleh scan lebih dari sekali dalam tempoh sebulan?

Hai semua. Selamat Hari Raya. Sy nak tanya pendapat, masa kandungan usia 10w3d, sy buat first scan di klinik kesihatan. Sekarang da minggu ke 14. Berbahaya tak kalau saya saja je nak scan lagi tengok baby? Rindu la pulak. Sebab tak pernah scan dekat swasta lagi. Tenkiu mommies semua

2 Balas

buat masa ni sy mmg tiap 2 minggu scan kt kk & swasta scan 1 bulan skli sbb ada history kesihatan... mmg refer dua2 ...

2y ago

amin . tq. sy doakn tok awk jgk .

Boleh. Janji ada budget saja.