Pregnant pegi gym

Hai semua. Saya tgh pregnant 4 bulan. Selama ni mmg active gym. Mmg main berat2, bukan setakat lari kat treadmill tu. Pastu bila dah prrgnant ni mmg saya elakkan, just jalan je ptg2. N da nampak la body saya mmg tak se fit dulu. Makan pun bertambah kan. Then husband saya asyik tunjuk vid tiktok mat salleh pregnant yg kaw2 main gym. Dia suruh saya continue. Sbnrnya boleh ke tak? Nape diorg mat salleh ni workout takde benda pun? Saya dpt rasa husband saya macam tak.biasa tgk badan saya yg dah tak fit lagi hmmm. Sbnrnya bahaya ke tak eh exercise cam saya buat selama ni? Main berat2

8 Balas

Sebaiknya di elakkan sis, lain badan lain pula ketahanannya, badan orang mengandung nih memang mesti berubah, nti lepas mengandung barulah kita perbaiki semula, Insya Allah boleh tambah cantik, sekarang rehat aja, nti ada apa apa, menyesal, siapa nk di salahkan? Diri sendirikan