Folic Acid

Hai semua. Saya nak tanya.. saya sedang mengandungkan anak kedua. Tp lepas bersalin anak pertama april 2019 saya mmg tak ambil Folic Acid langsung. Sampailah saya tahu saya pregnant yang ke dua ni, baru saya ambil semula.. Masa anak first memang saya makan dari awal kahwin smpai laa dah nak bersalin. Ada kesan ke pada baby kalau lambat makan Folic Acid?

2 Balas

takde ape, yg penting once tau pregnant start ambik da tanpa skip.

4y ago

Alhamdulillah...insyaaAllah harap baby sihat dan baik aja. Terima kasih share. 😍