Pottasium

Hai semua.. saya nak tanya sapa pernah terjadi masalah pottasium dalam darah kurang? Baru2 ni saya kena warded 2hari disebabkan bleeding.. bila check suhu badan mencecah 38 terus masuk emergncy.. bila check jantung keadaan jantung sgt laju.. tekanan darah rendah.. kena drip pottasium 2botol.. bila check lagi masih kurang pottasium dlm badan.. saya nk tanya ada tak makanan yg boleh tambah pottasium? Sy prgnant 12week4days

3 Balas

Cuba makan pisang, mana tau sesuai, akak dluu 20w pun garam kurang dalam darah 3.2, dalam masa dua ka tiga minggu amek darah balik, keputusan dah ok 4.4, Alhamdulillah syukur, sekarang akak dah 32w .

12mo ago

sehari nk kne mkn brpe biji kak