TOLONG DOAKAN YEAA

hai semua ...saya nak cerita sikit ni.. saya dah kahwin hampir 2thn ..pernah mengandung 2 kali tapi gugur ...dan kali ni megandung sekali lagi alhamdulillah lagi seminggu lagi nak 5blan ...kawan2 tolong doakan yg kali ni kandungan saya sihat2 jee yeaa ...?

8 Balas

semoga baby shat slmt dilhirkn slmt ibu dan ank aamiin semoga Allah swt permudahkan segala urusan kita semua untuk mlhirkn aamiin

aminn..semoga sis kandungan sihat..jangan terlalu byk buat keje

aamiin..semoga sis dan baby dlm kandungan sihat

Amin..semoga sis dan kandungan sihat..

amin.. doakn sa dan bby sihat2 juga ya😊

Aamiin

aminn

amin