Pengalaman dengan Gynae anda ?

Hai semua. Saya masih belum dikurniakan rezeki zuriat, tahun lepas saya keguguran anak pertama. Sekarang saya tengah conceive melalui cara opk. Ada cycle saya jumpa waktu subur, ada jugak cycle yang saya tak jumpa waktu subur. Saya teringin nak jumpa pakar untuk tahu masalah saya, boleh sesiapa kongsikan pengalaman berjumpa dengan pakar, step step berjumpa dengan pakar dan kos untuk consult dengan pakar ? Terima kasih ?

4 Balas

Search kt website mana 1 klinik kesuburan nk pergi. Then call frontdesk. Tanya je anggaran kos perubatan. Sy & wife dlu buat appointment dlm RM380. Dalam 3 bulan dgn 2 kali perjumpaan wife mengandung