Mual rasa nak muntah di trimester terakhir normal ke?

Hai semua saya dan 39 minggu 3 hari tapi belum ada tanda lagi tapi kdg2 ada sakit kepala mual rasa nk muntah PON ada ..tpi saya sllu buat checkup darah setiap hari tekanan darah saya okay ..kalau tekanan darah kita okay tapi kita kerap rasa nk muntah mual okay ke

3 Balas

hi mommy. mungkin mommy alahan masa third trimester. incase takda apa perkara yg merisaukan doktor dan nurse masa checkup, In Sha Allah takda apa masalah. semoga yang terbaik buat mommy dan baby ❤

3y ago

allhmdullilah terima ksih awak ...saya doakan semoga awak dn baby dilindungi

allhmdullilah terima ksih saya doakan semoga awak dn bayi dilindungii

normal je awak ..

3y ago

amin ya Rabbal Alamin ♥️