Sudah 5 minggu, tapi kantung bayi terlalu kecil. Adakah normal?

Hai semua, saya dah 2 minggu lewat period. Pergi ke klinik dan doc sahkan saya pregnant. Tapi bila check kandungan, kantung bayi terlalu kecil. Tak padan dengan umur. Bila dikira, sepatutnya sudah 5 minggu, tapi sizenya begitu kecil. Adakah normal atau kemungkinan yg besar boleh jadi kandungan luar rahim? Next week saya akan ke klinik untuk scan kali kedua. Ada sesiapa yang pernah alami situasi sebegini?

1 Balas

awal lagi sis sbb tu x nmpk.. nt repeat scan lg mesti ada perkembangan.. jgn risau ye

1y ago

okay baik, terima kasih