Ketulan darah

Hai semua. Saya baru lepas bersalin minggu depan cukup 3bulan. Dan dah 4hari saya baru datang period. Malam tadi saya sengugut kuat la jugak. Pegi toilet. Baru bukak seluar. Ada ketulan jatuh. Saya ingatkan darah biasa. Lepastu tadi tengok dekat lubang air nampak benda tu ada lagi. Tapi dah takde darah. Ada sapa² tahu tak apa benda ni. Risau pulak

Ketulan darah
9 Balas

Ni macam saya retained of placenta. Lebih kurang mcmni ada darah beku melekat. Better bagitau nurse and refer kk balik bagi dr scan. Sebab mcm saya pun takda demam or sakit tiba2 keluar ketul macamni. Tau2 kena warded and D&c. Nasib takda jadi apapa lagi. Alhamdulillah tuhan lindung

better refer doc.kot masih tersisa kt dlm.3bln bsalin still kuar drah ketul camni cam something je.better sahkn awl2.kot nnti jd jgkitan kuman plk bhgian dlm yg kite x nmpk.sisa2 drah camni xleh wt main.dh byk kes.spnjg hidup sy x pnh drah period saiz ni klo yg bketul skalipon

Pergi jumpa dr awak, sbb risau ni sisa darah beku. Lagipun dah 3 bulan kan. Jangan biarkan tau sbb badan kita nak pakai lama. Insyallah, jumpa dr tunjuk gmbr bgtahu apa masalah mommy. Semoga dipermudahkan urusan

sy pernah keluar ketulan darah mcm ni tpi masa tu baru berpantang hari ke 5. sebelum kluar,, sakit sangat sengugut. lps keluar baru hilang rasa sakit

Sya pun pernah keluar darah mcm ni besar2 tpi dlm masa kurang 2 minggu lepas bersalin. Sya rasa ni mmg yg tetinggal2 ni, lepas check doc semua kosong dah

aiyo. dh 3 bln bersalin keluar darah mcm ni. better jumpa doctor awk. takot apa2 dlm tu kn. patutnya darah dh berkurang or dh stop dh

rasanya tu dipanggil darah bantal tu.. dia slagi x kluar tu rasa sakit mcm rengat.. dh kluar lega la ckit..

cuba tunjuk gmbr ni dekat doctor. jgn biar awak

tangkap gambar tunjuk kt doktor