Darah ketulan

Last period 1 may kalo dlm apps dah 7 week ,, harini keluar ketulan besar besama darah sedikit sahaja hmm risau rahim tak kuat klinik jauh nak pegi sensorang ,, suami pjj.. tadi muntah2 dan angin naik kat kepala sampai kebas muka pastu tertidur dlm kesakitan bangun2 je jumpa ketulan besar ,, bukan besar mana cukup atas tapak tangan tu ,, tanak tangkap gambar takut sume geli pula ,,,, ttc 1 tahun dan akan bertambah hari lg ttcnye 🤒 doakn saya kuat 😷

2 Balas

Keep strong keep positif ya puan. Semoga Allah mudahkan urusan puan.

4y ago

Aminn terima kasih

Amin

4y ago

Amin terima kasih ya