baby kurang aktif

hai semua, saya baru 23week baby dah mula gerak, saya nak tanya normal ke kalau baby macam kurang aktif? risau kadang2 sbb first baby takde pengalaman, terima kasih mommy

1 Balas

23w baby kecik lagi. Kadang dia gerak tapi awak tak perasan. Monitor je macam biasa. Selalunya awak akan rasa dia bergerak aktif waktu yang sama. 28w nanti misi ajar kira gerak baby. Masa tu insyaallah rasa nak terkencing bila dia menendang