23week kurang aktif

Hi mommy semua nk tnya..normal ke baby 23 weeks kurang tendang² xmcm 22week aktif je kacau ibu dia..sy risau dari semalam dia kurang nk gerak² .#firstmom #firstbaby

3 Balas

normal je sis.. sya mse 18w aktif.. lpastu xde rse gerkan smpailh 20w...lpastu...21w slow.. 22w lsak...skng 23w6d.. selng seli hri lasak ngn xlasak.. adekla...pg rse kuat gerakan...nt dh siang bwak ke ptg xde rse.. bila mlm.. dia main gusti sumo plus wwe skli

Baby sy siang kurang gerak. Time malam baru aktif sikit

Klu dlm sehari tu dia ada gerak xperlu risau.

1y ago

Ada tu jgn risau. Klu x pun blh g check kt klinik. Tp usually its ok, melainkan awk ada jatuh.