Leaking Air Ketuban

Nak tanya siapa ade pengalaman leaking air ketuban? Boleh tau macam mane. Sbb sye dri pagi tadi lepas je buang air bila bagun tu rasa macam ade air keluar. Tak pasti sama ade tu keputihan, air kencing atau air ketuban. Sebab saya pun mengalami kencing tak lawas juga. Saye confius sbb ni first time rasa macam ni #18minggu5hari

1 Balas

Better sis g klnik rujuk pd yg pakar..jika leaking dorg blh scan tgk sm ada air ketuban ckup or berkurangan..klu kurang bhy tuk bby..better jmpe yg pakar asap....jika doc kata xde pape..br sis assume dsbbkn oleh prkara lain..mg d pmudahkn segalanya..aamiin