normal @ x

Hai semua pd mummy yg berpengalaman... Normal X klu kandungan Kira 4 bln kurang rase nyeri atau denyut kat perut n sakit pinggang....CMA sakit kple skit2....kebiasaanya akn rase denyut2 kat ari2..tp dah xde ....bila dh xde sy jdi risau....normal ke mcmne? Sy pregnant Kali ke 2 sblm ni gugur...

1 Balas

Tgk badan sis. Sebab saya start dari awal pregnant mmg sakit pinggang. Nyeri tu kadang2 je.

5y ago

Insyallah. Semoga rezeki baby ni milik sis. Jaga kesihatan ye. Semoga baby dan ibu terus kuat dan sihat. Time ni da boleh da ckp2 dengan baby. Semoga semuanya di dipermudahkan.