ngilu/sakit ringan pd perut

Pnh x IBU2 rase ngilu/sakit pada perut, dah 2mlm dah rase ngilu2 kat perut.. baby gerak ok xde masalah.. sy risaulaah knape ye.? ?

2 Balas

Saya pun. Hurmm baru 10weeks. Sy keliru sakit ni sebab preggy atau kesan dr Operation ovari haritu

3y ago

saya pun. sblm ni tak pernah rasa ngilu mcm ni. lepas operation ovari utk buang cyst haritu baru rasa sakit mencucuk2 kat dlm. pedih betul mcm ditoreh2 dgn pisau rasanya. sy operate masa 16w. skrg dh 18w

sama mcm saya...