Bleeding 15 minggu

Hai semua normal ke kalau prgnant 15 minggu keluar macam ni? Sorry klau gambar agak kotor tapi sy perlukan penjelasn dri korang smua..ni anak first..

Bleeding 15 minggu
9 Balas

ni sebab dari "mulut itik" or Pap Smear. pemeriksaan tu mmg boleh buat bleed esoknya. sbb tipula masa dorg masuk tu tak rasa apa kan..😂 saya dah selalu kene mulut itik ni so yah :) its normal. kalau byk mcm period baru patut pegi jumpa doc balik okie

Saya pun subuh td kluar darah coklat..pegi hospital doktor scan,alhamdulillah baby sihat,elok bergerak..sis kne pegi hospital nnti doktor blh scan..blh tau ape punca.

1y ago

Doktor scan ade darah disekitar rahim(subchorionic hematoma)..doktor bg ubat duphaston..bed rest jgn angkat bnde berat.

Darah lama dari dalam baru keluar ni sebab color coklat. Selalu kalau spotting color macamni baby ok lg. Tp kena g scan jugak la untuk tahu keadaan baby

sy msa kandungan 6minggu pun kuar drh cmni... sy trus pi klinik.. doctor scan xde pape and doctor bgi ubt kuatkan rahim..

week macam tu sebarang spotting ke...darah or whatever seakan dgnnye..x normal..kne cpt refer doc

sangat tak normal . 15w baby dah besar . kalau awal pregnancy boleh jadi bleeding sbb implantation

masa checkup kn nurse pesan kalau keluar drah terus pg emergency.

1y ago

Itula sis..smlm sy dh prgi emergncy diorg check okay.. pastu hri ni kluar lagi

tak normal. pergi check puan. tunjuk pic ni.

better pge check di klinik sis