Hai moms sorry klau gmbr ni agak kotor,klau kluar lndir bgini tp x sakit perut prlu ke hsptl ke?38w?

2 Balas

nurse cakap kalau keluar lendir macam ni kena pergi hospital dahh

1y ago

Nurse sy ckp darah smpi pad penuh baru pergi hospital klu takda contraction

tanda nak bersalin dah tu sis

1y ago

sma lah sis..kalau smpai 31/12 x brsalin lgi kna serah diri 2/1..semoga diprmudhkn segala urusan kita moms smuaa