36Weeks5Hari

Normal ke klau keluar wrna keputihan mcm ni..sorry gambar Agak kotor#firstbaby #ingintahu

36Weeks5Hari
4 Balas

saya pun sama.. doctor sampai ambil sample keputihan. tapi everything normal. doctor kata as long dia x berbau busuk, vagina x gatal, warna dia x bertukar kuning... that's mean everything okay

2y ago

kalau awak risau. better consult terus dengan dr.. insyaallah semoga semua baik baik saja

ibu hamil memang akan alaminya.tp tak bermakna kita kena abaikan.harus jumpa doktor nanti dia bg ubat. keputihan ada bnyak jenis. yg bahaya boleh buat janin gugur atau infection pada bby.

Keputihan tu sis. Saya pun ada juga di awal kehamilan haritu. Kalau selain dari warna putih dan berbau, sis kena rujuk doc ya.

sama macam saya sis