normal dan subur

Hai mom smua.... Nak tnya...klau keputihan wrna ni... Normal kah?? Subur kah?? Sorry klau gambar menggelikkan

normal dan subur
7 Balas

Allahu tanya doctor sis. Sini org org boleh bagi jawapan kah? Kami ni doktor kah? Tlg la cencor kan gambar tu, sini ramai org kembang tekak tgk. Harap boleh delete post ni ya. Sgt tak patut bg pandangan sy. Tq

Ni macam keputihan yg jdi kekuningan .. Jgn abai masalah intim.. Bila keputihan jdi sampai kehijauan.. fungus tu boleh merebak effect ke servik

tk subur sis..klu subur akn kluar lendir puti mcm puti telur tuu ..

Sensor please. Kembang tekak. Kat sini bukan semua pompuan ya.

Tolong nsfw sis. Ada dot 3 kat tepi post, tekan nsfw

Rujukan puan 😊

Tu mcm yg tahap 2