Keluar cecair di puting

Hai semua, normal ke 4 bulan pregnant rasa payudara bengkak dan ada keluar cecair tak pasti warna apa cuma perasan bila terlekat di baju ..takde bau apa2 cecair tu ..

8 Balas

normal .. tu susu .. susu keluar bermula kandungan 4bulan paling cepat dan paling lambat kandungan 6bulan keatas .. masa mandi rajinkan bersihkan bahagian puting jangan sampai tinggalkan kesan kerak susu tu ..

Normal, sebab hormon dan persedian pengeluaran susu. Just bersihkan secara gentle ok.

biasa dik.... susu da da ada tu.. tp pekat na... cuci puting tu dgn air panas suam lap bebaik....

Normal. Yg tu susu. Just cuci je nipples mcm biasa supaya x tersumbat. And jgn picit

normal ,jgn picit tau just lap bagi bsih je.

saya pon jadi mcm ni jgk..

normal , susu dah ada

normal