Sakitttt

Hai semua nk tya kenapa area yg saya tanda tu sakit sgt ye. Kalau tdo nk ubah sisi mengiring dari kiri ke kanan mesti sakit. Nak bangun dri katil mesti sakit kt tulang tu. Nk jalan pun sakit. Knp ye? #firstbaby #31week

Sakitttt
43 Balas

serupa dgn sy. ada nama penyakit ni.. x ingt dh ape org panggil.. skit dkt bahagian pelviks. penyebab nye adalah kandungan berat dan tulang pelviks tu x berapa kuat.. kandungan menekan bahagian bawah ari2 sbb tu jdi sakit2.. sy pon xdpt nak bagi petua. sy pon duk derita jugak.. nty dah bersalin sakit tu hilang sndiri.. mse mengandung ni je.. lagi2 dah sarat mmg terasa..

3y ago

betol2