Kemaluan pedih bile bersama

Hai semua nk tnye, pernah x rasa lps bersama kemaluan mcm rasa pedih semasa buang air kecil... humm ye laa masa2 ?? ni nk bersama pon mcm ade ke tak ade mood knn... ke sbb kering... air kurang.....ape pendapat korang? Maaf la mahukan perkongsian...

6 Balas

Klau kite kurang bsah tu yg menyebab kn sakt bile kncing tu sis, ad setgh org bile pregnant dy agk kering sikt, tpi cm sya 🤭 cpt lak bsah... Tpi tula mls nk brsama xdk mood jek rsa time2 ngandung ni...

4y ago

Knn.... mungkin laa pregnancy kali ni kurang basah.... humm tula mls sebenarnye nk bersama knn dgn penatnye knn... thaks dear

Tu biasa sis. Kadang sebab kemaluan kita kering. Kalau tu boleh guna pelincir bukan air liur ye. Air liur kotor.

4y ago

:) takpe suami ni kadang jenis taknak faham. Explain je okay. Cakaplah time mengandung ni hormon tak sama macam sebelum mengandung.

msuk gp ni slmt ckt nk tnya sensitif https://chat.whatsapp.com/D3iMZFqDONh6XYMFW6bRBU

4y ago

dah full laaa..xboleh join..😭

tu biasalah sis kering. cari aura² dulu sis before nak bersama

Cuba cek kot ada kncg kotor.

4y ago

Alhamdulilah chek ok.... humm ntah laa... mungkin kering sgt kot...

X,i75mk73,4