Normal ke kemaluan sakit setiap kali bersama

Dari sebelum preggy sampai la skg mmg selalu bersama. Boleh katakan seminggu dalam 3 4 kali juga la. And kadang2 bila bersama tu kemaluan tak pedih. Kadang rasa pedih di bahagian faraj. Terutama apabila kencing selepas bersama. Pedih sangat. Then dalam 10 minit mcm tu dah hilang dah. Tak pernah bleeding selama preggy. Cumanya after bersama tu bila saya bangun je, mesti ada cecair keluar. Bau mcm air mani bercampur dengan air mazi.

3 Balas

klau boleh pakai pelincir, klau tak pkai kene rangsang lama sikit supaya tak kering. bila cecair kurang bila berlaku geseran kt bahagian kemaluan akn ada sedikit luka. time kita tgh dalam syahwat mmg xrasa sakit. yg rasa sakit lepas habis semua tu. saya pun ade rasa sakit tu. biasanya sbb kalau kurang cecair bila bersama tu. lagi satu akan terasa sakit juga bila air mani x hbis keluar dari kemaluan. sbb air mani tu buat rasa pedih kalau kena bahagian yg ade luka. hari2 lpas tu hilang je rasa sakit tu. tp klau awk risau, boleh rujuk doktor. perhatikan cecair / vaginal discharge yg kluar , kalau berwarna dan mnyebabkan gatal, rujuk doktor. solusi utk kurang rasa sakit tu, guna la pelincir(water based-mudah dibasuh) dan bersama perlahan2, jgn ganas sgt huhu . pastikan posisi bersama tu selesa utk awk dan x buatkan awk lenguh, kdg2 bila da rasa kurang selesa, akan membantutkan sikit rangsangan tu. saya berkongsi melalui pembacaan saya..

Mgkin pelincir tak cukup, lamakan pemanas badan, saya prgnant kali ni seminggu sekli je dgn hsbnd, sbb satu takut stu lagi, saya sakit bdn n kdg mual terok, tak selesa bila nk bersama😥.

2y ago

Oh yeke? Sbb rasanya mcm basah aje tapi itulah still pedih. Time bersama tu tak pedih pun, selepas bersama tu baru terasa pedih.

biasanya sbb kuman atau rengsa..tapi apa pun better tanya doktor.