Keputihan

Hai semua... Nak tnya ada sesiapa c preggy mcm saya doktor suru pakai ubat ne... Sblm tdo... Pas 2 g tandas pagi tadi keluar mcm cebisan2 ubat ne ada keluar lendir dan darah sikit... Ada yg sma x mcm saya. Risaula

Keputihan
2 Balas

Sis berapa weeks dah preggy? Seeloknya tolak pakai tangan je xperlu pakai batang kecik tu sbb preggy kan.. takut jd pape kat dlm tu kita xthu

4y ago

Kalau paka tangan takut x sampai dalam betul2, nanti kurang efektif. Boleh mintak tolong husb buatkn. Mcm saya, doc yng tolong masukkn

biasa jgk pkai bila p tnds nk kncing kluar spruhhh.. sy bwk msok blik x pndai sngt bb ni tpi esok tu kluar la lndir keputihan smua tu