36w ada tnda bersalin drh+lendir..sakit2 ada..tp bila g hosp xda bukaan lagi..lepastu dtg tgh hri

Dan ptg..ehh sakit dh xde sgt dh..aduhai..x psl2 emaknyer admit smlman dkt wad ne..ne ank no3..ank sblm ne mmg keluar ngam 37w..baby scam ke mcm mna ne..mak nyer gelabah dah ne..tp ptg sakit dh x kerap.. 😂

2 Balas

Maaf bertanya, boleh tahu x.. Kalau kita nak check bukaan, cakap apa kat hospital tu... First time nak buat.. 😅 Anak ke3..

1y ago

OK, sbb buat masa nie contraction kerap tu xde g.. Cuma mcm bawah perut rasa sakit sikit(mild) pagi nie.. Semlm lendir mucus plug dah kuar, cuma x campur darah.. Still monitor,

sy pun 36week .. pagi tdi rasa sakit² dekat blakng ..mcm segugut.. tapi tak lama ..pastu hilang.. kontraksi palsu kot😅..

1y ago

tu x palsu puan..tu btl..sakit sampai ke pinggang tu..cumanya x konsisten sakit tu..klu false contraction dia xkn rsa sakit