Stomach Pain

Hai semua.. Nak tanye kalau 5 weeks tu normal ke rasa2 sakit perut.. Rasa macam mencucuk2 gitu..

6 Balas

Better pegi klinik sis. Sy pun awal awal mild cramping. Tp kejap kejap je. Tu pun doc bg ubat kuatkan rahim sbb ade sejarah keguguran.

Klo mild cramp, normal. Melainkan sakit mencucuk sampai xley bangun, kuar darah segar.

Memang rasa mcm period pain, denyut denyut mcm tu

Ya normal but better to see doctor

normal sis sbb baby nak menempel ☺️

5y ago

Aah betul sis dia macam nak period dont worry tau memang macam tu hehe kalau dtg sakit pinggang pun memg cantu normal ☺️

Normal sis :)

5y ago

Tahniah awk.. Harap anak kita membesar dgn baik.. Insyaallah aamiin.. Risau sbb asyik sakit jew.. Ingat x normal..