Baru keguguran 3 hari lepas

Hai semua nak tanya sini sapa yang ada pengalaman keguguran? Sy baru 3 hari lepas keguguran dan sekarang perut kram & rasa sakit.. adakah ini normal? risau pla..huhu

15 Balas

Normal sis, nnt u cari tukang urut. Untuk betulkan balik dalaman u. Take care okkkk

1y ago

Tq sis

ya sakit . depends on org . ada yg tak merasa . tpi sy sakit lah. smggu jugak sakitnye

1y ago

Tq sis..

Salam. Maaf awk nak tnya waktu gugur ni kndungan awk brp weeks ya?

1y ago

9 minggu sis

Normal, kalau darah nifas dh stop baru lega

1y ago

Tq😊

normal.