Badan penuh ruam, muka naik jerawat

Hai semua.. nak tanya normal ke yea masa mengandung muka hari-hari naik jerawat, badan pon sama naik ruam2 merah.. penuh satu badan.. kalau tengok memang buruk dah la. Sebab saya sejenis kulit putih memang ketara sangat. Muka pula sampai dah stop pakai pencuci muka sebab kalau pakai pon tetap naik jerawat.. dari awal prengnant sampai sekarang dah 14w.. ada x ibu2 lain pernah alami.. normal ke? Naik risau pulak sebab muka takde seri langsung

3 Balas

normal sis , hormon mengandung . nanti sampai masa akan hilang .

baby gal ni, mummy 😁

normal lah tu.