Tentang anak

Hai semua nak tanya. Kita ni biasa la makan2 sambil borak2 mcm topik ada. Then entah mcm mana bukak topik baby. Saya dan suami brcerita la nnti habis pantang nk bawak baby balik kelantan dari n9. Fmily follow skali naik2 kereta bla2.. Pastu MIL dgn adik ipar tegur kenapa sibuk nk bcerita pasal mcm mana nk bawak baby la. Naik bape kereta la. Baby tgah dengar. Sedih baby belum kluar dah bercerita. Next bukak cerita kes jiran nenek dia ngeluh nk jaga baby bila lahir nnti. Dah takdir baby tu meninggal dlm perut. Ada tak sesape mcm saya? Kadang biase la borak2 biasa bkn nk ngeluh pun. ?

2 Balas

Alahai sis..kn bcerita je...da pun nama nye plan... Jom join group blh share and tnye ape https://chat.whatsapp.com/BAgLtsBeeLWAIzfVVE7j4X

Tak salah pn berbual mcm tu