air kelapa

hai semua . nak tanya . kalau pregnent 10w . boleh minum air kelapa tak ? .

5 Balas

BOLEH. Makanan takda yg sejuk or panas or suam pun 🤭 pemakanan bukan punca keguguran yaa.. cuma ingat 1 je, dlm islam pun ada ajar.. nak buat apa pun berpada-pada, tu je.. sekadar minum selang seli no problem, air kelapa org selalu jadikan penawar kenapa bila pregnant jadi " racun" pulak kan..

Kandungan awal lagi xdigalakkan , sbb sejuk . 8bulan ke atas okeyh . Mak sy laa bgitau . Sbb mula² pregnant sy ad minum 1bjik air klpa fresh , tiba² mlm tuh perut sy memulas .

Boleh tapi berpada-pada la... Sekadar mlpskn rasa teringin.

Tanya je doc

Boleh