Refer Terus ke Klinik ibu dan anak

Hai semua nak tanya boleh ke tak klu saya direct perg ke KK utk chck selanjutnya dan terus daftr buku pink? Saya dh msuk 5weeks tpi bln ada buat apa2 scan dekat klink luar lgi plan nak drect ke KK. Lepas tu klu nak register buku pink apa je saya perlu bawa? Harap dpt membantu

2 Balas

Boleh je direct terus ke KK, tapi dorang akan bg tarikh temujanji. Seeloknya call dulu KK berdekatan.

Musim covid nie call kk n diorg akan set app ikut tarikh last period..