Pregnant pada bulan puasa

hai semua mommies. saya sekarang baru masuk 7weeks. memang ada rasa loya dan mual. ada skali je saya tak puasa sebab rasa tak tahan. ada tips tak nak puasa waktu sekarang ni? kadang nak puasa takut juga sebab ad trbaca psal mommies yg preggy then puasa ni. boleh bagi pendapat? sebab saya baru pregnant anak sulung. terima kasih.

1 Balas

saya 7 minggu nk masuk 8.. tk puasa sebab memang tk larat.. kepala pening.. muntah2.. jadi saya buat pilihan saya tk puasa.. kemudian hari nanti baru saya ganti puasa..