no morning sickness.

hai semua mom.. i am mom to be .. first pregnancy .. first b4 tahu kandungan da 6 weeks..and also xda bleeding spot . Alhamdulilah. Lepas tu saya ada angkat berat terasa sakit sikit bahagian ari tapi xda darah keluat. tapi yg peliknya saya takda morning sickness langsung.. skrg baby da 9weeks da.. bila scan siap mlompat2 baby.. kepada mom2 yg ada experince,normal ke xda morning sickness. alahan ngn bau mknanan takda tapi craving western food je .. hhahha

38 Balas

Alhamdulillah, byk2 syukur pn. Allah tahu yg terbaik utk pn & kemampuan pn. sy dr awl smpai 4bln pon Alhamdulillah xda alahan & mampu berpuasa. nikmat Allah bg☺️

4y ago

ikot kemampuan awk ye..In Shaa Allah semoga setiap kebajikan awk ut ank & suami diredhai Allah♥️