Ubat Perancang

Hai semua.. Minggu lalu sy miscarriage.. Hari ini ada Appoinment dkt kk.. nurse bagi sy ubat perancang sebab nak surh sy plan 6bulan bru mgandung balik.. sedang bfikir patut makan ka tak.. Huhu

Ubat Perancang
14 Balas

Macam sy, ggur tahun lepas bln 5 mase raye, xde amik pil perancang ape2, just merancang sendiri, lg pun pjj dgn husband, doc mmg kate if nk start mkn acid folid dlm bln 9 @ 10, sy start mkn bln 9, alhamdulillah preggy semula bln 12, skrg alhamdulillah sy da bersalin 28 July lepas, ptut due 16 Ogos, tp sbb sy ade gdm, doc suh serah diri 38w, x sempat 38w, 37w3d da bersalin sbb jln da buka 4cm..