Ubat Perancang

Hai semua.. Minggu lalu sy miscarriage.. Hari ini ada Appoinment dkt kk.. nurse bagi sy ubat perancang sebab nak surh sy plan 6bulan bru mgandung balik.. sedang bfikir patut makan ka tak.. Huhu

Ubat Perancang
14 Balas

lpas gugur dinasihatkan untuk rehatkan rahim dlm tempoh 3 bln.. mmng ada lpas gugur terus lekat & oke je smpai blh bersalin.. tp atas kekuatan rahim masing².. doktor nasihat untuk kebaikkan rahim & badan awak.. mereka lebih tahu krn dia yg check awak.. keguguran mmng perlu rehatkan sembuhkan rahim.. bergantung pd rezeki.. dengarlah nasihat doktor..