Ubat Perancang

Hai semua.. Minggu lalu sy miscarriage.. Hari ini ada Appoinment dkt kk.. nurse bagi sy ubat perancang sebab nak surh sy plan 6bulan bru mgandung balik.. sedang bfikir patut makan ka tak.. Huhu

Ubat Perancang
14 Balas

awak gugur berapa bulan? sy gugur kecik lgi 6 weeks, lepas 2 bulan prgnnt smula. mmg nak sangat anak cepat. sbb first baby. kalau nurse suggest awak ambik ubat perancang mgkin awak berisiko kalau prgnnt smula dalam jarak dekat ni so bincang la suami isteri, mana yg terbaik

9mo ago

Setuju. Macam saya nurse suruh rancang sbb berisiko. Saya tak gap & pregnancy loss 2x bulan 10/2022 & 1/2023