PERIOD DELAY 1 WEEK,

Hai semua Maaf jika gambar agak kotor. Cuma nak Tanya, pada Sesiapa yang pernah mengalami nya,,, Sy dah lambat 7 hari, tapi tak buat upt test Sbb takut kecewa. . Harini terperasan Di Sluar dalam, . Adakah ini Yg dikatakan 'Implantation bleeding'? warna nya begini ke? Atau boleh jadi tanda2 nak period 😥

PERIOD  DELAY 1 WEEK,
4 Balas

Sy xde buat apa2 test Sbb Lepas je kluar darah mcm dlm gmbr tu. Ptg skit darah period turun. . . Belum rezeki saya lagi 😊😊

sy lewat jgk period keluar darah mcmtu esok lusa tu terus period darah deras turun. 😅

Beli test kencing sis... ☺️

Bt je upt dlu 🙂

4y ago

Baik sis. Tq ya