Waktu sesuai cek upt

Hi nak tanya, saya dah delay period 4 hari. Sepatutnya 5/11 tu period tapi takut nak test sebab takut kecewa. Bila ya waktu sesuai untuk buat upt l. Thankyou yg jawab ❤️#pleasehelp #firstmom

4 Balas

klu sis mmg regular period, dh delay 4 hri tu mmg bleh check. klu nk tunggu sampai satu minggu delay period pun bleh. check pagi2 bgn tido tu lgi bgus. gud luck sis, semoga ada rezeki.

beli upt y boleh terus cek sis,,kt watson brand dr ape tah bru rm7.++,,

Check upt masa bangun tido sis, air kencing pertama,

Cuba saja sis upt tu. semuanya dengan izin Allah.