Scan 5 minggu dah nampak ke

Hai semua kalau bru 5 minggu, kalau scan dah boleh nampak ke ?

2 Balas

Personal experience saya sendiri, (5 weeks / 5 days) scan just nampak kantung je. So doktor mintak repeat scan slps 2 minggu 😬 Alhamdulillah 🤲🏻 (7 weeks / 5 days) melalui TVS scan, dah boleh nampak janin + heartbeat baby.

3y ago

Boleh… Sebaiknya 8minggu dan ke atas. Kalau terlalu awal, awak akan spend double or tripple cost just untuk pregnancy confirmation je lah 😅

Sllunya xnmpk,tp klu nk nampak jgk sis kena tahan air kencing msa nk scan..bg kantung penuh baru bole nmpk,klu kantung kosong mmg xkn nmpk bila scan