Nama anak perempuan♥

Hai semua ibu² cantik.. Jom kongsi nama anak2 perempuan ibu².. Mana tau boleh buat inspirasi. Hehe.. Dah scan td doc kata baby girl..hihi.

182 Balas

Anak pertama saya last minit bagi nama, sebab masa preggy tak scan jantina... Tak sempat nak google cari mana2... Ayah suruh letak F jugak sebab family semua pangkal nama F... Kebetulan suami pon F... Suami pulak nak kena balik kerja. Terkeluar nama FATIMA AZ ZAHRA. Alhamdulillah lekat nama panggilan FATIMA AZ ZAHRA... Takda lagi orang panggil Timah 😅... Sebab memang dari awal panggil nama penuh...