Nama anak perempuan♥

Hai semua ibu² cantik.. Jom kongsi nama anak2 perempuan ibu².. Mana tau boleh buat inspirasi. Hehe.. Dah scan td doc kata baby girl..hihi.

182 Balas

Anak pertama saya last minit bagi nama, sebab masa preggy tak scan jantina... Tak sempat nak google cari mana2... Ayah suruh letak F jugak sebab family semua pangkal nama F... Kebetulan suami pon F... Suami pulak nak kena balik kerja. Terkeluar nama FATIMA AZ ZAHRA. Alhamdulillah lekat nama panggilan FATIMA AZ ZAHRA... Takda lagi orang panggil Timah 😅... Sebab memang dari awal panggil nama penuh...

sya 3 kli scan baby gurl tp Allahualam kuasa Allah slagi x kluarx dpt nk comfirm..tp sya just get ready name gurl..anak sya yg kdua nurulain nabilia...anak ketiga sya nurulairis natasya n dah standby tuk incoming ni nurul adelia nashwa

Sya ingt dapat anak llki nak bagi nma ni Muhammad aidan rizqin Skli kluar baby girl❤️ Bagi nama Nurlaila isabella jer☺️ sbb nme semua mummy dh save sng kluar baby kluar dh ada nma☺️

Hari tu baru scan doktr kata baby girl. Kalau baby girl nak letak nama camilla. maksudnya anak perempuan yang termasyur. Tak nak panjang2 supaya senang panggil full name.

I thought baby I girl sebab tiga kali scan issa girl, so I named it Aaira Marissa. Tapi lastweek I scan lagi sekali boyyyyy, hehehe, so I named it Aariz Mikael.

Nama ank prempuan sya SITI NUR ASYURA Perempuan cahaya 10 muharam 😊😊😊 Klau ank no.3 sya ni prempuan mybe nama dy SITI NUR AISYAH Cahaya hidup bahagia

Putri Angelina Batrisha.. Da 1 tahun 3 bulan da my baby... Yg ke 2 ni inshaa Allah 2 minggu lagi lahir.... Semoga semuanya dpermudahkn Allah swt

Farra Najwa Danila Kalau bby yg sy kandung skrg ni gegirl.. agak2 dekat x nama dgn kakak dia? nk kasi nama Fafelyna Wafda ??? mtk pandangan mommies 😘

Kalau girl nak isi nama ni...Sarima Iris atau Suci Inara.. Kalau boy...Saeed Isyraf atau Sufyan Izz'raid.. Kot la ade sis berkenan boleh share2 ❤

Dah ada list, tapi belum pilih lagik😅 Ifti Kaiya Sophie Julia Millie Isla Eva Dian Elma Emma Jasmine Ivy Ezar Lisa Luna Semua pendek2 je😘