Nama anak perempuan♥

Hai semua ibu² cantik.. Jom kongsi nama anak2 perempuan ibu².. Mana tau boleh buat inspirasi. Hehe.. Dah scan td doc kata baby girl..hihi.

182 Balas

Heavenlyn vivie ☺️😁sblum preggy dah ready nama utk baby girl 😊

KLau sy dpt anak perempuan sy nak letak nama ini Almeera Salsabella 😊😊

NUR RAUDHAH MIQAYLA ni NM utk bakal BBY sy yg lhir lg 6 mggu LG insyaallah

Sy blom scan gender...tapi kalau perempuan mmg berkenan nama sumayyah🥰

In Shaa Allah Kalau ada rezeki teringin letak nama LILY ADELIA..

Insya Allah kalau baby girl Maryam Nur Inara...kalau boy Muhammad Zulfiqar..

5y ago

Sama la pilihan nm ank pmpuan kita... Sy pun kalau pmpuan inshallah maryam inara...

In shaa allah klau ank 2020 sya prempuan sya letak Nur fathia alesya

Nur Umairah Zulaikha (cahaya permaisuri kecantikkan yg menawan)

Kalau rezeki baby girl lagi nak ubuh nama ni.. Nur Adra Arrisa

Nama anak perempuan saya yang berumur 8 bulan sekarang Wardiah Nuha