nama bayi perempuan

Ada sesiapa tau nama bayi perempuan y cantik² ...

33 Balas

Anissa faiha.. Wafa pun boleh, aisyah aurora pun sedap. Byk sgt yg best2. Tpi cari yg ada makna yer. Yg baik2 in sha Allah.

Sy nk sgt letak nama ank pompn Auristella mknanye bintang.Tp suami tak berkenan 😢 dia nk letak sdri nama anak kalau pmpn

Sy suka nama khaira, mcm nk letak khaira safiyyah, hanan khaira,hanan raisha pun oke,

4y ago

😂😂😂 ad jugak y suka nama tu, husbnd kte xsdp nama tu🤣🤣

Aisyah Fatimah Saya suka dua nama ni, tapi takde rezeki lagi untuk perempuan

Nur amanda . Mint sgt nme ni. Tp ltk anak sy nama nur irdina natasha

Nur Humaira Nur Ariana Batrisha Aina Sofea Fatima Zahra Raudatul Sakinah

Kalau ada rezeki gegel nak sgt letak anggun aurora...

Hannah Arisha Auni Sarah Erina Rifqah Zaara Wania

nur aafiyah tasnim.. nma bby sya..😅😅

Haysa tiara nama baby girl coming soon